Nike Ultrafly-sko: Hastighet og grep for langrennsløping

Comments · 235 Views

Nike Ultrafly-sko: Hastighet og grep for langrennsløping

Nike Running-designere har alltid vært lidenskapelig opptatt av å dekke et bredt spekter av løpsbehov. Etter mer enn to år med grundige tester og samarbeid med Nike Trail-eliteløpere presenterer de nå Nike Ultrafly, en banebrytende løpesko for terrengløpere.

En felles reise mot 2021
For å skape denne flaggskipet innen terrengløping har Nike Zoom Sko løpeskodesignere jobbet tett sammen med eliteutøvere innen Nike Trail. De trakk ikke bare veksler på Nikes omfattende erfaring med innovasjon av løpesko i verdensklasse, men fokuserte også på de unike behovene til terrengløpere. Nike Trail-utøveren Tyler Green var en viktig inspirasjon for designteamet under denne innovasjonsreisen. Ikke bare har han løpt mer enn 300 mil i skoene i løpet av flere måneders trening, men han endte også blant de fem beste tre ganger i det krevende 100-mils Western States Endurance Race.

Jeg har testet skoene i en rekke ekstreme miljøer, inkludert ulendt, steinete terreng, bratte stigninger, spennende utforkjøringer og utmattende treningsøkter, sier Green selvsikkert. Det er spennende å se at mine meninger og tilbakemeldinger kan ha en direkte innvirkning på et produkt som kan hjelpe alle løpere med å nå målene sine på banen.»

Den neste generasjonen av trail
Ultrafly er et nytt tilskudd til Nike Trails kraftfulle serie med løpesko og en viktig innovasjon for serien. Designteamet erkjenner at trailløpere trenger utmerket grep og veigrep i variert og ulendt terreng. Derfor har Nike og Vibram-designere samarbeidet om å utvikle Ultraflys eksklusive såledesign, som har Vibrams Litebase-teknologi i yttersålen, noe som gir terrengløpere en egenutviklet, lett og fleksibel yttersåldesign med Vibram Traction Lug-teknologi og Vibram MegaGrip-kompositt. Vibram MegaGrip-kompositt. Denne unike kombinasjonen gir overlegen ytelse i en rekke utfordrende terreng.

Innovasjon under føttene
På den tekniske siden er Ultrafly også Nike Trails første sko med en Flyplate i karbonfiber, som sitter mellom ZoomX-skummet og overdelen for å gi unik energitilbakemelding og støtte på stien. Vaporweave-overdelen, på den annen side, har på en smart måte inkorporert den klassiske kragekonstruksjonen, støtten og passformsystemet for å sikre lettvektskomfort og pålitelighet på stien. Alt er designet for å holde løperne på tå hev når de tar fatt på de 160 kilometerne i sporet.

Nike Ultrafly representerer ikke bare det ypperste innen design og teknologi, men også en viktig milepæl i Nike Trails kontinuerlige innovasjon og streben etter det ypperste. Disse terrengløpeskoene ble utviklet for å dekke behovene til terrengløpere, og gir dem den perfekte balansen mellom fart og grep. Uansett om det er snakk om å bestige forræderske fjell eller forcere tøffe stier, vil Kjøpe billige sko Nike Ultrafly være en følgesvenn for terrengløpere. Følg i Ultraflys fotspor, så blir fremtidens terrengløping enda mer spennende, full av fart og eventyr.

Comments